Wednesday, September 05, 2007

mc - the saga continues

same setting, different day - mc-ul de la romana.

afacerea adiacenta mc-ului prospera. in prima seara, fetele nu pareau sa aiba mare succes, dar aseara...ei bine, aseara cel putin un om a fost satisfacut.

o tipa bruneta, inalta, cu un top negru si o fusta alba scurta, statea la trecere. o masina argintie opreste. incercam sa imi imaginez bucuria respectivului cand a vazut fata de langa masina lui. cu siguranta pe matasari nu gasise nimic asemanator, iar pe centura nici atat.

dar din pacate, domnisoara in cauza si-a chemat colega sa-l insoteasca pe client. colega ei era scunda, mai plinuta, imbracata cu mult mai putin bun gust. probabil dupa ce hoinarise prin oras ore intregi, domnul respectiv a decis ca se multumeste si cu ea. s-a urcat in masina, au plecat.

am ramas uitandu-ma dupa masina, intrebandu-ma ce conversatie ar fi putut purta in drum spre casa. sau oriunde s-ar fi dus.

si ma intreb daca e cineva interesat de problema asta. enervat? afectat? hmm? nu?

tin minte din perioada voluntariatului pentru prevenirea traficului de fiinte umane ca unele dintre prostituate pot fi fete traficate. nici asta nu va intereseaza?

super. glad i'm writing about it.

sa-mi faceti o lista cu subiecte care nu intereseaza pe nimeni, si promit sa scriu despre ele.



Powered by ScribeFire.

3 comments:

Nu stiu daca neaparat nu intereseaza pe nimeni subiectul asta, numai ca e foarte greu de dovedit ca se ntampla ceva acolo. Sau vrei sa ne apucam sa strigam, sa ne luam in gura cu P.I.M.P-ii, cum a facut grasunul ala in rosu (god rest his soul) de aseara. Politia nu face nimic si media nu ar veni ca trebuie sa filmeze (pe subiectul asta) ceva mai socant decat reportajul cu popa si prostituata. Asa ca nu este o problema legata de interes, ci mai degraba de neputinta.

De fapt pe tine te deranjeaza fetele in sine sau faptul ca sunt la mec si iti curma pofta de big tasty?
Pe unii ii deranjeaza - tu, de exemplu. Plina de sovinism. Pe altii ii incanta - nenea cu masina, de exemplu. Plin de testosteron. Pe altii ii lasa cvasirece - pe mine, de exemplu.
Plin de big mac-ul meu. Pe unii nu-i deranjeaza, desi ar trebui - McDonlad's Romania si politia. Dar vezi tu, cat stau pe trotuar, nu sunt pe proprietatea McDonalds. Cat sunt in incinta, sunt clienti. Iar politia? Cat timp nu le prinde in flagrant, sunt pietoni inocenti.
Sa ne gandim ca e cea mai veche meserie din lume. Si pana la urma, cum de te tulbura ce conversatie au avut?
Si nu poti ghici cine e sau nu interesat de latura traficului uman. Sa-l intrebam pe peste? Pe ele? Pe politie?
Situatia e ambigua cel putin. Un cerc vicios sau o retea a relelor. Participanti de buna voie sau siliti de toti.
Ne grabim undeva?

bai pana acum auzeam tot felul de comentarii la televizor, ca politia le prinde foarte greu pentru ca se ascund foarte bine si nu ies pe strada, ca stau in bordeli etc. well they're wrong, aren't they? sunt in centrul orasului. nu conteaza ca random citizens nu fac nimic, pentru ca nu au ce si pentru ca nu e datoria lor. dar nu poti sa-mi spui ca o masina de politie, cand vede o faza de genu asta, nu are ce sa faca. foarte greu sa urmaresti o masina argintie noaptea, nu? asa cum opresc taxiuri sa controleze clientii de droguri, asa pot sa urmareasca si un tip care ia prostituate in masina.

ma deranjeaza prezenta lor si a oamenilor asociati cu ele, toti tiganii, cocalarii si aurolacii (poti sa ma acuzi si de rasism daca vrei). ma deranjeaza faptul ca, atunci cand merg noaptea pe jos de la mine pana la metrou, opresc 3-4 masini langa mine sa ma intrebe cat e tariful. de ce? pentru ca sunt obisnuiti sa creada ca o tipa singura pe strada noaptea = prostituata.

i blame the police pentru indiferenta si toleranta. sa se legalizeze prostitutia, sa aiba fetele cate un ecuson, si va promit ca nu mai comentez.

ma grabesc spre vest ramanand pe loc intr-o tara care o ia spre sud-est.

Post a Comment

Newer Post Older Post Home