Friday, January 25, 2008

come heeere, minaaa

dupa sublimul esec al clipului de promovare a tarii noastre (ala cu liliacu' facut in paint), avem o noua problema. o provocare, mai degraba.

dupa cum am aflat ieri de la stiri, e imperios necesar sa gasim o mascota a bucurestiului.
variantele sunt: leul, fluturele, gargarita, acvila si porumbelul alb.

fluturele si gargarita sunt cele mai penibile mascote de care am auzit pana acum. stiti mascotele din filmele americane, care reprezinta (de obicei) echipa de fotbal/baseball a unui liceu sau a unei universitati? ....voi ati paria pe the butterflies sau the ladybirds?

i don't think so.

acvila. da, asta ar merge, dar nu pentru bucuresti. pentru alte orase din tara ar fi potrivita.

porumbelul alb...pentru ca exista in bucuresti? de ce nu cainele vagabond? ar fi mult mai potrivit. groapa din asfalt? si asta ar merge.

leul... leul? really? de ce leul? de ce nu un lup sau un urs? mai e un oras care are ursul ca mascota (nu mai stiu ce oras), deci asta pica. dar si amsterdamul are doi lei. nu ar fi cea mai buna alegere.

daca ne gandim putin la domnul bucur (apelativul "domnul" denota respect), o sa vedem ca mascota ar trebui safie un berbec. sau un berbec+oaie+miel.





"mascota" e un cuvant nepotrivit pentru ce trebuie sa alegem noi. simbol reprezentativ poate. dar mascota?





wanna bet ca o sa mearga mai multa lume sa voteze mascota fata de cata a fost la referendum?




Powered by ScribeFire.

2 comments:

se face referendum pt simbolul capitalei? leul mi-ar placea, da' poate ne da in judecata venetia(bine, al lor e leu inaripat). io propun corbul...

nu se face, dar ar fi ceva...

Post a Comment

Newer Post Older Post Home