Friday, August 24, 2007

the shforce is gone

dupa ce am aflat la ce ora se inchid motoarele (2 jumate, daca va intereseaza), ni s-a facut foame, asa ca am luat-o inspre mc-ul din romana.

drumul a decurs fara incidente notabile, pana cand am ajuns la mc.

pe gardul care separa trotuarul de carosabil, cateva domnisoare stateau semi-atarnate inspre masinile care treceau, in tinute pe care le-ar fi respins si cea mai ieftina imitatie a celebrului moulin-rouge. pentru ca fustele erau atat de bine lipite de corpurile lor, incat un numar de can-can ar fi fost imposibil de dus pana la capat cu succes.

trecem cu vederea, ajungem pe terasa mc-ului. au schimbat masutele, daca va intereseaza, si au pus gresie pe jos.

la mese, alte domnisoare, din tagma celor mai sus mentionate, impreuna cu cativa domni foarte tineri, care probabil erau acolo sa aiba grija de ele, pentru ca afacerea lor decurga fara probleme. pareau sa fie toti rude sau cel putin prieteni buni din copilarie, vecini, etc.

la o masa de langa noi, parca scosi dintr-o comedie americana bazata pe tipologii si clisee, patru politisti. desi erau trecuti de prima tinerete, pareau sa fie noi in politie, deoarece aparent nu stiau cu ce se ocupa domnisoarele din imediata lor vecinatate si insotitorii lor.

bun. sa renuntam la naivitate si sa privim aceasta fresca urbana cu o doza de realism. da, ma deranjeaza ca politistii se indopau cu big mac-uri si cola cot la cot cu prostituatele si pestii lor. ignoranta pe care le-am atribuit-o este evident falsa. domnii in albastru ori ignorau nepasator ce se intampla in jurul lor, ori primeau diverse sume de bani (desi nici anumite servicii nu ar fi excluse) din partea afaceristilor recunoscatori ca isi pot desfasura activitatile nestingheriti.

si atunci ce m-ar putea face sa apelez, intr-o situatie de urgenta, numarul 112? poate tanarul care imi cere cu bunavointa sa ii cedez telefonul mobil este finul lui gigi de la sectie.

nu, in romania nu mai exista coruptie, a fost anihilata miraculor dupa 1 ianuarie 2007.




"si asa e mereu? aceeasi fauna?"
"cam da..."




the police (sh)force is with you.


Powered by ScribeFire.

4 comments:

huh..sa nu trimiti povestea asta la surprize surprize..romania is my country..asta nici macar nu e doar in romania..bine ca mai avem bloguri sa ne faca viata mai traibila :D

exact asta e problema, nu am unde sa o trimit pentru ca exista cazuri asemanatoare peste tot in lume. shame...

dar ca sa fie material demn de stiri trebuie sa fie iesit din comun...iar situatia asta din pacate este foarte comuna

da daaaar! eu nu public stiri :)

Post a Comment

Newer Post Older Post Home