Sunday, June 03, 2007

curiozitati urbane

de ce inchideti micutele ferestre din autobuze si trolee? vara sau iarna, tot este cald, nu din cauza temperaturii de afara, ci din cauza faptului ca sunt multi oameni, care respira (!!!) intr-un spatiu destul de mic (clar romanul, cand se urca in troleu, se intreaba daca nu cumva ar fi mai bine sa il astepte pe urmatorul. haha. sigur!). indraznesc sa spun ca iarna e chiar mai cald, fiind mai multi oameni, imbracati mai gros. dar oricum... de ce?!



aruncatul gunoaielor LANGA cos. intentionat. vai. ce sfidare. esti un bou.



aruncatul tigarilor aprinse in iarba (*hint*:P wanna be famous? only YOU can prevent forest fires - smokey the bear)



scuipatul pe strada. scuipatul in general, neprovocat de tuse. poate mestecati tutun si nu imi dau eu seama. ce cul. ce oldschool. sunteti boi.



ascultatul manelelor la telefon. evident ca la difuzor. doar nu va gandeati la casti, nu ? m-ati speriat pentru o clipa. cat optimism. ghiciti ce sunteti. asa e. boi. (btw, pentru tipul din cosbuc de clasa a 11a care asculta manele la telefon in pauze : ai reusit sa distrugi spiritul unui liceu. felicitari. esti...*drumroll*...un bou).

















Powered by ScribeFire.

5 comments:

Hai, treaca mearga ca oamenii respira in autobuz...Dar oamenii astia put ca niste cadavre in descompunere, probabil la ei inca nu s-a inventat sapunul, de gel de dus nici nu mai zic...
"aruncatul gunoaielor LANGA cos. intentionat. vai. ce sfidare. esti un bou."- :)) ai scris chestia asta intr-un mod foarte amuzant.
Trebuie sa recunosc, postul asta imi place si e chiar funny...
Cat despre faza cu ascultatul manelelor mi-am amintit de un banc:

Vine un rocker acasa dimineatadupa ce bause toata noaptea , mahmur si ii spune mamei sale:
-Mamaaa, mi-e rauuuu de nu mai pot!
-Si ce vrei sa fac?Spune-mi..
-Pune-mi o manea ca vreau sa vomit!

:)):)) tare bancul

chestia cu ascultatul manelelor nu poate fi considerata poluare fonica? din punct de vedere al decibelilor macar? does anybody know?

weren't u 2 guys fighting some time back?

parca i remember you posting, too :P we're just being civilized *bows*

nu stiu daca am mai mentionat ca esti un foamy feminin..si..well...uman :D insa acest post este (cred) cel mai foamyesc. of..dar esti kus..asa ca commenturile mele sunt..kus fan mail?

Post a Comment

Newer Post Older Post Home