Wednesday, May 30, 2007

a tube. the tube.

metroul nu m-a dezamagit niciodata. nici duminicile cand ma indreptam spre casa la 5 si un sfert dimineata. era aproape gol, si ma intrebam unde se duc oamenii la 5 dimineata duminica (sigur nu acasa). nici seara la 11. era inca acolo, stiu ca nu ma astepta pe mine, but i always felt rather special daca il prindeam.



buttons, lights, shiny cool steel, plastic surfaces, speed. whooosh.



dar in ultima vreme, am observat urmatorul fenomen :



vine un metrou. oarecare. sper ca nu il jignesc. e aproape plin, totusi il iau. unirii. coboara 4 oameni. 25 vor sa se urce. da, la aceeasi usa. imi pare rau pentru tine. nu stiu cum ii suporti. always touching you.



renunt, nu ma grabesc. fix eu mai lipseam. ne vedem maine dimineata.



peste 40 de secunde, alt metrou. mai gol. ma bucur pentru el. sincer. desi imi pare rau de primul, il simteam parca mai aproape de mine. ma urc. chiar pare mai fericit, otelul straluceste mai tare.



dar trebuie sa stationeze. sa nu-l loveasca pe primul (ce o fi facand el acum?) nu are voie sa plece asa gol, doar nu circula de capul lui prin tunel. se umple. se intristeaza. nu mai straluceste. nu mai are loc sa straluceasca. poate nici nu mai vrea. poate nici nu merita.



universitate. cobor. coboara si altii. ramane mai gol. straluceste iar. pleaca asa, gol, fericit. sunt sigura ca primul este in continuare plin.







nu mai exista pic de echilibru in lume.







Powered by ScribeFire.

12 comments:

awww. :X

& i say that all time, pic de echilibru in lume. great minds and all.

how do you feel about the ones covered in shiny grafitti? sau stai, la voi nu mai exista metrouri old-school? :p

si dont forget the stories din tunele, cand nimeni nu se uita afara pe geam.

fine.

creioane cerate. :)

cum spuneam, i freak out easily, si you sent chills down my spine cu "si dont forget the stories din tunele, cand nimeni nu se uita afara pe geam." dude /:) but thank you :D

aaaand imagine all the whispered conversations metrou 1 has cu metrou 2, cand se intalnesc in statie, cand toti se imbulzesc la ultima si prima usa, sau poate cand se ciocnesc in tunel, ca ala nu a mai stationat.
"ce faci, ma, nu vezi pe unde mergi?"
"dar era intuneric, dude, see?"

(sweeeeeeet XD)

ah, nu, pot fi si nice stories. i know you've got an evil mind si te gandesti doar la hellboy-like scenarios (lets forget i watched that movie. ill let pixie justify our shameless-hbo-love), dar maybe baby sunt tuburi multe si campii linistite.

i know. campiile-tub (din tunele) sunt actually really old and ancient. kinda like cyber-ents (from lotr), who watch the metrou 1 look for metrou 2, while boredly chewing chewing gum. fiinte cul.

you want chills down your spine? SONG of d00m >:)
(it's actually really pretty but brilliantly terrifying at the same time, stii?)

like the thestrals? i always thought they were like...goth ponies...
cute, fluffy, yet evil and.....sarcastic?
sarcastic goth ponies...of DOOM!

Metroul mereu m-a facut sa ma gandesc la Dune. Imi place sa stau in statie si cand vine metroul sa-mi imaginez ca e a giant sand-worm from Dune.

Si ca tot vorbim de metrou: "la metro, la metro, la metro qui passe..." you know the rest

faza cu metrou = giant sand-worm of dune is awesomely awesome. im gonna look closer/listen better :)

and ha! the thestrals imi dadeau a very sad feeling. not really evil, but just melancholic. ei stau in fiecare an acolo, cara copii galagiosi dus-intors in fiecare an. the same thing, every time, and they're so ancient and apatici. :( im sure luna could cheer them up, though :D

sunt uluita. ce a zis razvan, si eu simt la fel..mai ales la obor, astept sus si ma uit cum intra in statie..i feel a bit like muadib..sunt exatatica un pic acum, chiar sunt!..si metroul provoaca o mica fascinatie morbida..parca ai sari jos..inca sunt extatica

ce dragut ar fi sa-mi si spui cine esti :)

haha descopar acum, reincantandu-ma cu posturi mai vechi (pt ca scrii atat de rar lately) ca sunt o enigma...nici nu as fi sperat la o astfel de onoare. insa ma tem ca de ti-as spune cine sunt, as fi o..dezamagire..asa ca nu spun

Post a Comment

Newer Post Older Post Home