Tuesday, November 25, 2008

Cu putina intarziere, recunosc

Se pare ca prietenul nostru drag Linie Dreapta, un mare om de mare caracter, pe care l-ati mai intalnit pe la mine (cel care a furat Craciunul si vroia sa ma dea in judecata) s-a gandit sa calomnieze sub un nume fals - ceea ce este, evident, foarte tru!

Il puteti gasi pe dragul nostru amic sub numele de "Elena" (you tell me!) la adresa http://colegiul-cosbuc-abuzuri-buciu-ilinca.blogspot.com .

Daca vi se pare deplasat, dati flag.

Nu are sens sa vorbim de paranoia, de cat de departe poate merge un om cu o obsesie, de cat de absurd e sa dai note pe cat de mult te contrazic elevii, de cat de crud e sa-ti folosesti infima putere sa iti bati joc de niste oameni (care da, pot ramane cu anumite complexe si sechele cand se simt incoltiti de un asemenea dobitoc), cat de rau este sa convingi un om inca din scoala ca nu conteaza cine are dreptate, conteaza cine are mai multa putere de decizie si al cui cuvant atarna mai greu in societate.

Nu mai vorbesc de cat de aberant este sa le ceri unor elevi sa te respecte cand tu faci tot ce poti sa umilesti, sa ranesti, sa distrugi, sa manipulezi, sa instigi. Nu mai vorbesc nici de cat de lasi sunt ceilalti, care din asa-numita "colegialitate" nu ar ridica un deget sa ajute un copil, un elev de-al lor. E mare foamea cand esti incompetent si singurul mod in care poti sa-ti pastrezi locul de munca e sa acoperi magariile unui imbecil. E din nou cam naspa sa stii ca te poate da orice scelerat in judecata pentru ca, eh, nu ai fost de acord cu el, si iar ajungem la sensibilul subiect al foamei. Da-le dracului de principii, doar sunt profesor, n-am nevoie.

Hai sa clarificam ceva - Ilinca Buciu nu face manarii cu banii. Punct. O sa imi schimb parerea cand o sa am dovezile in mana.

Pana atunci Elena, la spital cu tine frate, ca prea mi-ai distrus ultimul an de liceu, Cosbucul in sine si prea mi-ai persecutat prietenii.

Ilinca, get well soon :)



P.S.: dupa ce termin ce am de scris pentru lucru, o sa gasesc si posturile legate de Linie Dreapta, ca sa intelegeti de ce am scris brusc atat de mult.

94 comments:

Ar fi cazul ca domnul Linie Dreapta sa aiba mai multa grija in privinta locurilor pe care le frecventeaza alaturi de domnisoare apropiate de varsta elevelor sale...Cel putin, terasele cu renume boem situate in zona Lipscani sunt o idee foarte proasta.

eeee...grija e pentru fraieri. ca si regulile, de altfel.

"Hai sa clarificam ceva - Ilinca Buciu nu face manarii cu banii. Punct."

Nu inteleg unde este clarificarea. Poate in "Punct".

Acele panouri exista! Pretul la care au fost luate este exorbitant. Mai mult, erau banii copiilor pentru materiale didactice.
Dupa tine si Loganurile de 70000E sunt un chilipir. As vrea sa argumentezi

"O sa imi schimb parerea cand o sa am dovezile in mana."

Arata-mi dovada ca au costat ATAT. Dupa aia o sa schimb ce am zis si o sa-mi cer si scuze.
In general cand acuzi pe cineva, ar trebui sa ai si dovezi ca sa te ia cineva in serios.

Deci - contractul de vanzare-cumparare al panourilor. O copie, o poza, ceva?

Da

"Da" - da, ai?

Totusi este ceva putred cu Ilinca aia. M-am uitat si eu si e vorba de banii elevilor, multi, multi...
La noi la romani coruptia este in floare se pare.

a inceput sa ma cuprinda si pe mine paranoia, incep sa cred in diverse teorii conspirationiste, asa ca ma gandesc...cat de greu e sa faci un tabel in excel in care sa pui cifre?

Sa fie facut tabelul de cine stim noi?

Of, of...cate posibilitati!

Pana sa vina doamna Buciu directoare intr-adevar era OK. Numai ca inainte ra doamna Faur directoare...Doamna Buciu se tine numai de intrigi printre elevi si parinti. Asta strica atmostefra din scoala. Faur avea caracter, Buciu nu. Cu Buciu profii ei favoriti chiuleau in voie si copiii nu faceau ore importante. Noi nu am avut diriginta desi era platita si premiata de doamna Buciu. Stii la cine ma refer... Asta este "sistemul Buciu"

Daca ai fost cu mine in clasa: Parca imi amintesc ca doar eu am comentat legat de absentele dirigintei si mi-ati sarit toti in cap ca "vai kus, a zis ca de acum o sa facem dirigentie si engleza, de ce a trebuit sa te plangi tu ca nu vine la ore?!"

Sau ma insel? Si dupa asta, cine se plangea "vaaaai ce greu a fost la engleza la bac"? Not me...

Si de ce va e frate asa greu sa va scrieti numele? A da, poate vrea sa va dea cineva si pe voi in judecata si sa va faca "comunisti" cand nu sunteti de fata.

Si ia zi, cand mai facem reuniune de clasa, mi-e atat de dor sa vad toti oamenii astia cu spirit de colegialitate...

Fix Ilinca se tine de intrigi, fix ea, bravo, 10 puncte! Ca ea a vrut sa ma dea in judecata, ea m-a persecutat pe net, ea m-a barfit cu alti profesori, ea m-a barfit la alte clase, ea mi-a barfit colegii si prietenii la alte clase, ea m-a facut "comunista"...nu? Ea...nu alt profesor, nu?

Doamneeeee ce usor se uita. E incredibil.

Numai bine.

Vai, ma scuzi, abia acum am observat ca ai pus acelasi comment si pe alt blog. Ma intreb cine are acest prost obicei de a posta sub diverse pseudonime gen "Parinte", "Elena". Asta denota stabilitate psihica, mon cher! Sarcasmul naibii, cum mai scapa el...

Bravo, din nou! Ma faci sa-mi suspectez fostii colegi de ipocrizie. Asta este "sistemul" tau.

@ http://colegiul-cosbuc-abuzuri-buciu-ilinca.blogspot.com

Am gasit multe lucruri adevarate pe blogul asta. Faptul ca elevii invata prin vagaubile alea de D-uri in timp ce sala 17 e inchisa e de mare rahat.
Oricum faptul ca dupa 4 ani elevii au pauze de 10 min. e mare lucru!!!
Cine te-a amenintat ca te da in judecata ????

Mi-e frica ca s-ar putea sa fii manipulata. Gandeste-te putin daca nu cumva lucrurile stau si altfel decat crezi. Numai prostii nu au indoieli...Tii minte "Dubito ergo cogito"...Daca intelegi asta esti "sum". Multe succesuri si mai lasa sistemul Buciu-Dinescu

Uhm, "Descartes", cine sa ma mai manipuleze? Si de ce? Am terminat deja liceul, nu mai are nimeni de castigat daca ma manipuleaza.

Legat de indoieli - au fost, sunt, vor fi, legate de multe lucruri din viata mea. Indoielile mele dispar cand vad dovezi. Uite de exemplu, eu ma indoiesc de tot ce a scris "Elena" pe super-blogul respectiv. Si ma indoiesc si de faptul ca "Elena" e fata. Ma indoiesc suficient? A, si mai cred ca tu si "Elena" sunteti una si aceeasi persoana.

Nu stiu de unde vine obsesia asta cu sistmeul Buciu, nu inteleg de unde a pornit, ce inseamna sistemul Buciu?

Dear Anonymous,
De ce nu ai un nume?

Acum, sa trecem la doleante. Nu stiu care e faza cu sala 17 - stiu ca am mai folosit-o la pregatirile pentru olimpiada, dar veneau elevi care aveau ore acolo si ne mutam din sala in sala. Deci se fac ore acolo. Probabil ca o sala in plus nu e suficienta pentru toate clasele care fac ore in d-uri. Cate sunt acum? 6-8 d-uri? Iti trebuie inca 6-8 sali.
Nu ma bag prea mult in subiectul asta, pentru ca nu stiu daca s-a mai schimbat ceva sau nu de cand am plecat.

Asta cu pauzele ma amuza. Au mai fost o data de 10 minute cand eram si eu in liceu. Pauza de 5 nu era niciodata de 5, intotdeauna se lungea la 10. Pauza de 10 se lungea la 15, plecam mai tarziu acasa...nu, nu m-a incantat cu nimic. Daca pauza de 5 minute in liceu ar fi durat FIX 5 minute, da, m-as fi dorit o pauza de FIX 10 minute. Dar asa, nu i-am vazut rostul. Cine stie, poate in ultimii doi ani au inceput si unii profesori sa ajung la timp la ore si astfel pauza de 5 minute ar fi fost intr-adevar prea scurta.

Scuza-ma, revin cu ceva legat de d-uri - de ce nu vorbesti cu profesorii cu care ai ore in d-uri sa faceti ore in sala 17?

Cam atat. Si sincer, eu tot astept niste dovezi legat de ce scrie pe blogul ala.

Legat de datul in judecata - pai despre cine discutam?

Cred ca daca s-ar face public contracxtulcu panourile ar mai fi ceva. Tu ce zici ?

Da, cred ca ar solutiona una din probleme.

Dar stii ce ma deranjeaza la toata situatia? In general, acuzatiile nu ar trebui luate in serios in lipsa unor dovezi. Cum ar fi sa te fca cineva pe tine....nu stiu, camatar, fara sa aduca nici un fel de dovada, si tot tu sa fii nevoit/a sa aduci dovezi ca de fapt nu esti camatar. Cam absurd, nu?

Daca ar fi asa, da, ai avea dreptate. Insa panourile alea nenorocote sunt. Firma de la care s-au cumparat este o firma cu capital de 200 lei si apartine "intamplator" seful de buget local sector...2. Banii cu care s-au cumparat nu erau indestulatori asa ca s-au mai luat 100 mil lei din banii de materiale didactice ai profilor. Este facut si un proces-verbal pe tema asta scris de Mogos Iosif. Pretul unui panou este imens. Daca Buciu nu are nimic de ascuns ar face o copie de pe contarct si ar pune-o la avizier. Cand sunt bani publici, publicul are dreptul sa afle. Simplu. Eu am un mare dubiu asupra corectitudinii acestei achizitii. Banii au fost risipiti jalnic in conditiile in care scoala are un sistem audio jalnic in care sa mai aude un difuzor din 3 boxe. Intelegi?

Pai da, dar tu ai vazut procesul ala verbal? Sau contractul?

Ca asta e ideea, aduci o acuza cand ai dovezi. Ca asa se poate spune si ca o harta pentru geografie a costat 5000 de euro.

Ma rog, dupa cum am zis - pana nu vad, nu cred.

Esti mai ceva ca Toma necredinciosul :))) Vino la scoala si vedem impreuna contractul OK. Este la contabilitate. Ma cauti si iti inlesnesc vizualizarea lui. Normal era ca prietena ta (Buciu Ilinca) sa ti-l arate sau sa-l arate ca sa termine balciul. Dar nu poate sa arate ca s-ar face de ras...
Deci vino sa-l vezi! Nu aproba acest com.

Sunt incapatanata, imi pare rau.

traiasca sistemul și trăiască pupincurismul.

Imi imaginez ca e greu sa spui despr cine vorbesti si, doamne fereste, sa aduci si argumente - nu?

Pupincurismul se refera la sistemul Buciu. Vezi:
http://colegiul-cosbuc-abuzuri-buciu-ilinca.blogspot.com/2008/11/sistemul-buciu-de-promovare-perfomantei.html

Traisca coruptia

La naiba, am uitat de SISTEM. Please, brainwash me again!

Daca vrei "brainwash" du-te la doamna Buciu la coafor ca te spala. Am glumit...tu esti deja "brainwash" :)

E multe lucruri adevarate pe blog manca-ti-as. Trebe sa fi nu stiu cum sa nu recunosti.

1. Doamnei Buciu i-am si spus sa ma brainwash din nou. Lack of reading comprehension skills...

2. Cum trebuie sa fiu si ce e adevarat? Asta ca sa nu te mai intreb de argumente si dovezi :)

si mie mi-a distrus Elena ultimul an de liceu :(( EMO EMO EMO :((( parca si prin facultate ( a dracu istorie!) ma bantuie :((

ma, descartes e cine cred eu ca e?:D ( si nu, nu cred ca e filosoful/matematicianul mort din 1650! ci .. the dream wrecker, the party pooper whose-name-cannot-be-spoken)

Cred ca descartes este o persoana care are tangente cu filosofia - if you catch my drift. Observa ca si tonul (ma rog, "tonul") si exprimarea sunt diferite.

Celalalt personaj isi alege nume din alte domenii - vezi "adi de la valcea" si "nicolae guta".

...atata timp cat Ilinca si cele care o servesc vor avea conducerea Cosbucului pe mana se vor preocupa sa mentina sistemul in care profesorii in loc sa intre la ore fac zeci de meditatii acasa inchizand ochii la afacerile cu panouri de sute de milioane de lei. Ilinca inchide ochii la sutele de ore neefectuate sau la atatea si atatea ore la care nu se preda, cel mult elevii primesc conspecte de facut. Va incuraja persoanele mediocre dar supuse. Va asigura succesele scolii la BAC prin protocol.
Cei care vor avea curajul sa-si exprime un punct de vedere vor fi atacati in sensul de a li se distruge reputatia.

Profesori ca Stoenescu care ii ingrozesc pe elevi o vor duce bine cu Ilinca atata timp cat inchid ochii la magariile ei...

Asta este sistemul Buciu, un sistem in care elevii sunt actorii unor interese care nu sunt ale lor. Asta nu este educatie, asta e o treaba de D.N.A.
Tot asa Ilinca nu va face publice contractele prin care s-au achizitionat panourile.

Nu inteleg cum incurajeaza doamna Buciu profesorii care nu isi fac orele. Nu stiu exact cum se sanctioneaza orele neefectuate si exact CINE dovedeste ca o ora s-a facut sau nu. Poate camerele? Elevii? Parintii?

Legat de persoanele competente, nu exista padure fara uscaturi. Cosbucul a avut, are si va avea profesori extraodinari, profesori mediocri si persoane cu probleme psihice care predau - ma abtin sa ii includ pe ultimii in categoriile "profesori" sau "dascali".

Poate ca tot sistemul de invatamant e de vina, nu o doamna director a unui colegiu national?

Revin maine cu un raspuns mai complet.

Eu sincer nu inteleg la ce dracu mai e cineva director de scoala daca oamenii nu ii intra la ore. Adu-ti aminte cate ore s-au facut cu Nicoleta Dinescu (e mai simplu decat sa calculezi cate nu s-au facut).
Exista o condica de prezenta in care directorul poate dispune sa fie taiate orele neefectuate. Tu ai o idee fixa ca X e personajul pozitiv si Y e cel negativ. Mai (gandeste)-te :)

Nu-mi spune mie de fosta mea diriga, cunosc situatia mult prea bine, am scris si mai sus. Nu inteleg de ce e vina directorului ca un profesor nu vine la ore. Poate fi concediat de director si nu stiam eu?

Eu in general cred chestiile pe care le vad cu ochii mei :) Y e personajul negativ pentru mine, pentru ca am avut experiente negative, asa cum pentru altii este pozitiv. Nu ai cum sa fii complet obiectiv.

Nu stiu, poate imi scapa mie o dovada sau un argument sau ceva care sa ma convinga ca gresesc.

Pai stai mai, poate sa ii taie ora si sa nu i-o plateasca daca nu a facut-o

"...si exact CINE dovedeste ca o ora s-a facut sau nu. Poate camerele? Elevii? Parintii? "

.....................................

cu ochii

tu cum iti dadeai seama ca nu facem orele cu diriga ?

Te rog eu mult, citeste ce scriu!

Deci - nu faci o ora. Cum pisici dovedesti ca femeia aia nu a fost la ore, daca in condica apare o semnatura "a ei", asa cum s-a mai intamplat?

Nu intelegi ce vreau sa spun sau nu vrei sa intelegi?

Asa am avut o discutie si cu personajul principal al acestei drame: "cum dovedesti ca am intarziat la ore?" Aveam dovezi? Nu.

Intelegi? E complet irelevant, din pacate, ca ai vazut tu sau ca am vazut eu - conteaza ce poti a dovedesti, ca altfel se ajunge la my word against yours.

Ce bine ar fi sa stiu si eu cu cine vorbesc :)

Cu mine...

Daca tot esti in rel. asa bune cu Ilinca de ce nu o convingi sa faca public contractul. Bani publici=informatie publica.

Thanks for adding me to your blogroll. You're awesome pentru ca le raspunzi tuturor "anonimilor" care iti polueaza blogul.

Lots of love.

"In general cand acuzi pe cineva, ar trebui sa ai si dovezi ca sa te ia cineva in serios."

M-am cam saturat sa dau copy-paste din propriile mele comentarii. Citeste si tu ce am scris pana acum inainte sa repeti aceeasi replica.

Hai sa te acuz eu ca m-ai violat. Dovedeste ca nu!

Intelegi ideea? Aduci o acuzatie CU DOVEEEEZI. Nu "m-ai violat, nu am dovezi, dar dovedeste tu ca nu". Intelegi? Intelegi? Inteleeeeeeeegi?

De ce va e ATAT de greu sa va semnati cu numele voastre adevarate? Aveti 37 de ani respectiv...nu stiu, vreo 40-42? Chiar ati ajuns in acet hal, sa nu puteti sa va asumati responsabilitatea pentru tampeniile pe care le debitati?



Nicole - it was my pleasure, asa ca intre doua fete...cum eram?...a,da! "fara caracter" :P

inteleg ca o anumita persoana se simte amenintata de doamna stoenescu. sincer eu spun ca ar fi cazul sa treaca pe la doamna ioanes pe la cabinet, sau sa isi tina gura, pentru ca o sa realizeze intr-o zi ca a invatat ceva. in schimb, sunt persoane precum galbura, care pe langa faptul ca ingrozesc elevii,nu le aduc nimic bun, nici cunostinte noi, nici perspective noi, ci stres si dureri de cap...pacat.

si el ar fi doar un exemplu :)

Este clart ca in liceul asta treaba merge foarte bine. Unii latra iar altii fac cate 50 de meditatii pe saptamana iar altii fac achizitii in "avantajul" scolii.
Am urmarit dezbaterea si e clar ca e un liceu de r....t. Pacat de elevi

ok people... hai sa imi exprim si eu umila mea parere.motivul pentru care kus(si eu de altfel) o aparam pe ilinca este pentru ca vedem cate s-au facut in liceu datorita ei.eu nu pot sa va inteleg oameni buni?de ce faceti atatea crize pe subiectul - profesori care lipsesc la ore. adica intleleg ca nu va convine dar nu inteleg de ce o invinovatiti pe ilinca pentru faptul ca salariile profilor sunt mici si ei sunt nevoiti sa dea meditatii si nu le arde de predat. domnul riegler este un om care are halucinaitii la fel de frecvent ca un bolnav mintal. este un om mic care se ia de singurii oameni care nu pot sa raspunda sau nu au voie(teoretic) - elevii.. cand se ia de cineva precum ilinca se aplica proverbul cainii latra, ursul merge. oamenii care stiu cum e ilinca nu o sa il ia niciodata in seama si oamenii cu creier o sa isi dea pana la urma seama cum e ilinca. pe langa tampitele alea de panouri controversate in scoala s'au luat proiectoare, laptopouri, computere manuale mereu noi ca deh, sa n-aiba ce zice elvii ca nu au avut cum sa invete, s-a renovat scoala astfel incat arata bine acum, s-au castigat premii (ex: brainstorming, olimpiade), avem probabil mai multe activitati extra scoalare cu scopul de a motiva elevii sa gandeasca initiate de liceu decat are oricare altul din bucuresti, cred eu.cui i-a placut engleza a fost oricum la olimpiada si a luat note bune la bac, chiar si fara meditatii. ca sa nu mai spunem cati elevi numai din fosta mea clasa au plecat in anglia la universitate.daca nici astea nu vi se par rezultate bune(si am enumerat numai cateva) inseamna ca ati luat-o razna. e imposibil ca un om sa rezolve toate problemele din sist educational romanesc.she's not a bloody army. oh: and for your information people... ilinca nu se preocupa doar de scoala, se preocupa de elevi. cu o problema personala o sa te ajute cat poate and that's saying a lot.

la final vreau sa mai adaug doar doua lucruri
1. cei care cred ca m-am inteles exemplar cu ilinca pe toata perioada liceului se inseala. m-a tras de urechi de cat ori a fost nevoie si bine a facut. nu mai sunt in liceu so no reason to kiss ass.
and second. i'm way too lazy to proof this post, but i'll do my best

"Cu putina intarziere, recunosc"

Pupincurism in forma pura escrava Isaura

Serios? Mie nu mi se pare. Ai putea sa argumentezi?

Sigur ca n-ai putea, dar intreb si eu asa, aiurea. Cam la fel de aiurea cum ai dat tu acest comment.

"Hai sa clarificam ceva - Ilinca Buciu nu face manarii cu banii. Punct."


Da ... trebuie clarificat, nu face manarii, face "comisionarii" din achizitii. Cunoastem sistemu'. Punem pretul de doua trei ori mai mare si impartim profitul (ii zice "comision")

Si uite asa la noi in tara 1km de autostrada costa de 3 mai mult ca in Germania (am uitat sa spun si cac calitatea este de 5 ori mai slaba). Si tot asa educatia nu are bani sa-i educe pe elevi si sa-i plateasca pe profi.

Dovezi?

Bai in loc sa-ti faci o mie de identitati virtuale, mai bine te-ai duce la ore.

As vrea sa cunosc o generatie din Cosbuc careia i-ai predat CEVA dupa amendamente la IMB.

Cu engleza cum stam?

http://fun.drawink.ro/2007/05/kissing-ass-sau-pe-romaneste-simplu-pupincurism/

Ah, ce frumos ...
Viitorul luminos li se-arata celor idioti ...
Deci fii supus fata de cel mai sus pus ...
Nu uita ca tara te vrea prost!

...
ce?

mai nou, domnul Linie Dreapta, a facut plangere penala unui parinte si doamnei directoar(ei, nu am inteles de ce), pe motiv ca e calomniat pe net, pe un blog care ii poarta numele, nume care e UNIC in Romania. De fapt, plangerea e facuta de prin nov(parca), si a revenit cu sesizari ca se tergiverseaza ancheta.
Tupeu cat cuprinde, asemeni elevilor protejati de el, care au inceput sa bata in liceu fetele de a 9-a, ca de, sunt protejati de domnul Linie Dreapta.

E calomniat?! Dovezi, dovezi...dovezi?

Presupun ca nu are.

Pai, cica, i s-a publicat corespondenta fara consimtamantul lui, i s-a postat nr. de telefon si a fost sunat de 500 de oameni, a fost amenintat pe gandul ca i se sparg dintii,...si desigur tot ce e postat pe site-ul care-i poarta numele sunt calomnii la adresa lui.
Acum e negru de suparare ca d-na director pleaca cu o bursa ptr 1 saptamana, la fel si cei doi profesori de istorie. De suparare le-a mai dat cate un 2, 3 pe calificativ, si desigur lui si-a dat un 10.

Haha asta cu calificativ ma amuza cel mai tare - uite unde era barometrul calitatii educatiei.

Imi place ca nu se va intreba niciodata DE CE ar vrea cineva sa-i sparga dintii - in afara de motivul evident, o conspirate mondiala menita sa distruga stralucitoarea cariera a Primului Dascal din tara.

Nici nu cred ca intelege ce inseamna calomnie. Daca eu ii spun ca e prost, nu e calomnie. Esti prost! - uite, NU te calomniez. Poate intelege in instanta, dupa ce isi cheltuie banutii stransi din anterioara cariera stralucitoare, la Vodafone (Connex pe vremea aia).

Apropo, doamna Elena, v-a povestit cineva vreodata ce faceam cu domnul Linie Dreapta la minunatul curs de customer service? Domnul suna la Vodafone la Relatii cu Clientii si folosea un accent moldovenesc pentru a ilustra "un taran cu telefon" care nu stia sa-si foloseasca mobilul. Super, nu?

Am ras cu lacrimi, cand am citit despre cursul vostru, si mi-am amintit si eu de altele.

Chiar a facut plangere penala. Auzisem si eu ceva dar nu credeam. De unde stiti ? Oricum cva tin pumnii

@Anonymous
pumnii sa-i tii ptr "domnul", va avea nevoie!

Com ie co pomnii ?

care pomnii? cei pe care i-a dat elevul protejat de domnu' unei fete de clasa a IX? Pai, daca domnu' nu a putut scoate elevul olimpic la istorie, s-a gandit sa-l scoata olimpic la BOX cu.... fetele.
Profesorii titulari nu pot fi dati afara din acest liceu, dar elevii batausi e cazul sa plece in cartierele de unde au venit.

tanti esti sarita de pe fix. ai scris ca ai virusul riegler in creier. din moment ce nu mai ai copilu de 2 ani la el ce mai vrei ca nota la purtare nu o mai schimbi prin santaj. sunt atatia profi care vin beti si canta sau chiulesc sau dau conspecte tot anul sau dau note din burta si tu te iei de profu de istorie care era singurul care venea sa tina ore miercuri din toti profii pe care ii aveam ii ziua respectiva. stiu ca o sa ma bestemi dar vezi sa nu se intoarca asupra ta.

Daca cineva mi-ar ameninta copilul, as proceda la fel.

Vaaaai, riegler VINE LA ORE! Extraordinar. Si eu tin minte cum venea la 8 si 10 cand se suna la 8 20. Dar venea? Pai cum sa nu! Era platit pt orele alea? Normal ca era.

Nu zic DOAMNE FERESTE ca ar fi singurul care practica asta, dar nu mi-l da exemplu pozitiv.

Vad ca nu prea se scandalizeaza nici un parinte ca IMB nu se face in engleza - mi se pare fascinant.

Cred ca ati facut o obsesie si tu si tipa care vrea sa se razbune pe nota la purtare. Am inteles ca acel copil a facut totusi semne obscene in public si alte lucruri. Ca parinte trebuie sa sustii copilul in chestiile care sunt OK nu ii dai dreptate in toate ca ti se urca in cap.
Iar maica-sa nu cred ca este in regula. Uite ce scrie:
"apropiatii imi spun ca am sindromul riegler. eu cred ca exista virusul riegler care mi-a infestat atat calculatorul cat si creierul.
cu calc o scot la capat. sterg tot. dar ce fac cu creierul???"
Scuze dar EU IN LOCUL LUI rIEGLER AS CERE DEPAGUBIRI

Hm. Interesant.

Eu scriu un post despre un anumit subiect. Si primesc 40 si ceva de comentarii de pe acelasi IP, dar semnate de nu stiu cate "persoane" diferite.

Daca ai ceva sa-i transmiti doamnei in cauza, te rog sa ii folosesti blogul.

Acum legat de obsesia mea - e singura despre care imi permit sa vorbesc. Nu sunt obsedata, ci mai mult fascinata ca unii oameni INCA au voie sa predea. Atat.

Si iarta-ma, dar despagubiri pentru ce? Vorbesti din filme, unde ceri daune morale ca s-a uitat cineva urat la tine?

Nu mai comentez. Treaba voastra

E practic imposibil, din cate vad, sa primesc vreun raspuns coerent sau vreun argument. Cum pun o intrebare, cum vine alta personalitate si abordeaza un alt subiect. Genial.

@Anonymous
despagubiri ptr ce? ca i-ai lasat copilul fara dinte ? DINTELE ALA NU MAI CRESTE LA LOC!!!
AI DOVEZI PTR SCENELE OBSCENE? Garantezi ca toti elevii care au fost la Mall iti sustin aceasta minciuna? Hai sa-i punem sa jure cu mana pe biblie, ei, ce zici? te bagi?

This comment has been removed by a blog administrator.

comentariul a fost sters pentru ca era pur si simplu idiot. iesi in baclon si injura-te singur, in oglinda.

Jos cenzura

Dl. profesor a lucrat in Securitate sau este o calomnie. Care este adevarul ?

Nu stiu - asa cum nu stiu de ce ma intrebati pe mine. Nici nu ma intereseaza ce a lucrat inainte sa devina profesor.

Daca va intereseaza, intrebati-l. Aceasta acuza nu a venit din partea mea asa ca repet - de ce ma intrebati pe mine?

Am vazut ca il denigrezi si m-am gandit ca il cunosti bine. Pe semne ca ai multi bani, nu ?

Nu il cunosc BINE, mi-a fost profesor si l-am cunoscut doar in aceste circumstante.

Daca eu iti spun tie ca esti prost, de exemplu, imi exprim o opinie, nu un adevar general - din cate stiu eu, pot sa-mi exprim opinia.

Eu personal nu am bani pentru ca nu mai lucrez de cateva luni. De ce?

Da fa tuto, dar libertatea insemna si responsabilitate ceea ce tu nu poti intelege. Mai mult este foarte urat ce faci sa arunci cu rahat in fostul tau profesor, un om vertical si constiincios (nu ca diriga) si care a fost un om prea corect (sa nu mai amintesc ca veneam la scoala si din 7 ore doar ora lui se facea in ziua aia.
P.S. pentru ca am fost in aceeasi clasa cu tine, iar aruncatul ca cacat nu e nici sport nici libertatea cuiva bine crescut. Punct

1. libertatea ta de a ma injura vad ca nu e acompaniata si de numele tau - nu-mi vorbi de responsabilitate.

2. nu cred nici o secunda ca ai fost cu mine in clasa - nici unul din colegii mei, orice relatii ar fi fost intre noi, nu si-ar fi permis sa vorbeasca asa. am avut noroc sa fac parte dintr-o clasa de oameni educati.

altceva?

Eu cred ca esti cam proasta fetito. Asta e parerea mea. Dar cum prostia nu doare poti sa tipi de placere. Cum adica ? In loc sa se cumpere manuale la elevi se cumpara tot felul de porcarii la preturi imense. Iar copiii trebuie sa-si cumpere manuale in invatamantrul gratuit sau sa lucreze dupa niste manuale ce nu mai sunt valabile de mult?
Si pentru tine este OK ca in curte sa gasesti zilnic maldare de mucuri si ace?

ref. la manuale: Problema manualelor vechi si lipsa, exista nu numai in Cosbuc, ci in toate scolile din Bucuresti si tara. Motivul: PROGRAMA SCOLARA S-A SCHIMBAT, SI SE VA MAI SCHIMBA.

In gimnaziu elevii invata dupa notitele luate in clasa. In afara manualelor de romana si de limbi straine elevii nu deschid celelalte manuale, chiar daca sunt noi, noute.
Apropo de notite: mai are careva notitele luate la ora de istorie predata de Riegler???

Daca in curtea scolii erau ace, stai linistit ca nu pierdea Riegler ocazia sa se pozeze cu ele si nici sa faca sesizari acolo pe unde numai el stie...

ref. la mucuri de tigari: poate ne explica Riegler, de ce tocmai la EL, dirigintele care nu fumeaza, care s-a ocupat cu desfiintarea locului de fumat, care "discuta" cu elevii efectele nocive ale fumatului, de ce tocmai la clasa lui cel putin 25 de elevi, din 30, arunca mucuri de tigari in curtea scolii?????

ref la "eu cred ca esti cam proasta fetito", dupa ce am vazut ce avea pus la status unul dintre protejatii lui riegler, m-am lamurit 100%.

Stimate domnule profesor,
Mi se pare fascinant ca puneti in loc de adresa blogului dumneavoastra link spre un articol de asemenea calibru - merge perfect cu articolele din cancan.

In al doilea rand, ma bucur sa vad ca v-ati imbogatit registrul de insulte - de la "comunista", "nepoata lui stalin", "pupincurista" ati ajuns la "fa tuto" si "esti proasta fetito". Felicitarile mele sincere.

In al treilea rand, va admir capacitatea de a devia de la subiect si de a nu aduce nici un fel de argument acuzelor dumneavoastra.

In al patrulea rand, faptul ca exista un colt de fumat langa un cos de gunoi a diminuat semnificativ numarul de mucuri de tigari din curtea scolii. Ace de seringa nu am vazut niciodata in curtea liceului - aveti impresia ca oamenii care se drogheaza cu seringi sunt suficient de imbecili incat sa le lase in curtea liceului in care invata? Sau ca sunt atat de cretini incat sa se injecteze in curte?

In al cincilea rand, sunt absolut incantata ca acordati atata atentie blogului unei studente care a terminat liceul de 2 ani. Ma bucur sa vad ca v-am lasat o impresie atat de puternica incat continuati sa-mi sorbiti fiecare cuvintel.

Va recomand totusi sa va redirectionati atentia catre un curs de invatare a limbii engleze si sa va gasiti cat mai repede un psihoterapeut - sunt uimita sa vad ca reusiti sa va ridicati dimineata din pat in ciuda greutatii frustrarilor dumneavoastra. Ati putea deveni motivational speaker, insa va implor sa activati in aceasta calitate cat mai departe de sistemul de invatamant, fie el public sau privat.

In incheiere, va rog sa va controlati limbajul cand imi mai scrieti comentarii - nu mai am mult timp rabdare sa va raspund cu atata calm. Nu veti gasi la mine atitudinea umila la care va asteptati din cauza inconstientei dumneavoastra si a proastei cunoasteri a caracterului uman.

Va doresc mult succes in viata.

P.S.: referitor la un comentariu anterior: eu nu blestem.

@elenaparinte: o sa caut caietul in care am scris la IMB. Va asigur insa ca nu exista nici o farama de informatie cu privire la istoria Marii Britanii. Dintr-un motiv oarecum idiot, ni s-a predat intai istoria Statelor Unite. Ideea era ca o terminam in primul semestru, fiind semnificativ mai scurta. Idiotenia reiese nu doar din faptul ca nu am terminat-o nici in al doilea semestru, ci mai ales din faptul ca din punct de vedere cronologic, ar fi fost mult mai logic sa incepem materia cu istoria Marii Britanii - indiferent de limba in care ne-a fost predata materia.

Astept cu interes rezultatul memoriului dumneavoastra si concluziile Consiliului Profesoral. In caz ca doriti sa continuam corespondenta intr-un mediu mai privat, ma gasiti la adresa inutila@yahoo.com . Astept un semn din partea dumneavoastra si ii doresc multa sanatate lui Mihai.

Mai scuteste-ne cu escroaca ta care a jefuit cosbucul cu tupeu si zimbete. Sa cumperi porcariile alea la superpret si apoi sa te pretinzi mama corectitudinii si directoare cinstita e de cacao.

Iata cum arata liceul Cosbuc dupa ce s-au investit/subtilizat 36 de miliarde
http://colegiul-cosbuc-abuzuri-buciu-ilinca.blogspot.com/2010/08/lista-rusinii-la-colegiul-george-cosbuc.html

Life: get one!

Asta este un răspuns la viciile naţiei, neam de hoţi :)
"Unul din cinci furturi în Paris e comis de un român". Asta spune totul despre voi :)) Prietena ta nu face excepţie scursura mică

aham.

Cum poti face reclama acestui sait care o denigreza pe Ilinca. "Cu putina intarziere" puteai s-o respecti caci nici mama ta nu e mai breaza cand ia spaga de la pacienti de te tine pe tine la scoala. Rusine!

Domnule profesor (nu va mai scriu numele, mi-am invatat lectia, de altfel printre putinele predate),

Nu este atat reclama cat aducere la cunostinta. Mi se pare normal sa dau link unui site cand vorbesc despre el. Va reamintesc pe aceasta cale ca nu m-am legat niciodata de familia dumneavoastra, asa cum obisnuiti sa faceti cu morile dumneavoastra de vant.

Comentariul dumneavoastra este, ca de obicei, lipsit de coerenta. Este frumos afara, va recomand o plimbare in parc. Nu am mai scris de luni de zile, insa apreciez interesul dumneavoastra pentru gandurile mele - poate totusi doriti sa va redirectionati atentia catre propria familie si ocupatie?

O zi buna.

Post a Comment

Newer Post Older Post Home