Wednesday, April 23, 2008

sa tot pleci

unul din site-urile mele preferate este TripAdvisor. ma fascineaza turistii.

de exemplu, turistii englezi care se plang ca hotelul lor din Mallorca nu are "a British feeling" si nici destui "British guests". si mai ales turistul #14 care le spune celorlalti ca pot reveni cu incredere in Mallorca, pentru ca el a gasit un British Pub, la 10 minute de hotel, unde pot bea bere importata din Anglia, se pot uita la serialele preferate si pot urmari meciuri.

cu totii facem sacrificii pentru a iesi din rutina. they just go the extra mile. (<- asta este un exemplu de ironie)

3 comments:

unii incearca sa gaseasca peste tot ceea ce le place... cum se spune, "sa se simta ca acasa!" e asta ceva rau? fara semne de ironie

mie mi se pare usor stupid...
e ca si cum m-as duce in cancun, sa zicem, si m-as plange ca hotelul nu are mici si sarmale la bufetul suedez si ca nu au avut lautari la seara cu specific local.

daca ma duc in alta tara, ma duc sa vad cum e acolo, nu cum integreaza elemente ale altor tari intr-un hotel.

ce m-a enervat e ca au dat note proaste hotelului pentru ca nu era suficient de british.

well duuuh, e in mallorca.

multi sint asa. eu folosesc tripadvisor in sens invers. cu alte cuvinte daca englezii se pling c nu e destul de brit si americanii ca au vazut o pisica in zona, inseamna ca locul merita incercat. de regula nu am gresit.

si da, cind plec in concediu / excursie prin alte parti, plec ca sa vad altceva si sa gust (inclusiv vizual) din culoarea locului, nu sa ma simt ca acasa

Post a Comment

Newer Post Older Post Home