Monday, April 23, 2007

how to be "k3w|" in only a few easy steps

nu conteaza cum te imbraci, nu conteaza nici macar ce muzica asculti. mentalitatea de turma e valabila si la oameni.

pentru a atinge un anumit level de coolness trebuie sa localizezi masculul alfa sau femela alfa din grup/turma/haita/stol. in loc sa prinzi un vierme sau sa vanezi o caprioara, ii dai o tigara (uhu, rhymes). ii iei o bere. ii faci o tema. rogi niste prieteni sa ii puna piedica pentru ca tu sa poti sa-i aduni cartile sau dintii de pe jos. all is fair in love, war and the pursuit of coolness.

apoi, inevitabil, incepi sa te declari fan. hmmm a fan of what, you ask? pai daca masculul/femela alfa asculta...let's say....cannibal corpse, iti vei vocifera admiratia without further delay. eventual iti iei tricouri, cani, sepci, pixuri, husa de mobil, hainutze de iPod cu cannibal corpse. trebuie sa intelegi ca nu poti sa mai ai opinii sau preferinte diferite de cele ale noului tau idol, ok?! good. now we're getting somewhere.

foarte important este sa iti uiti prietenii cat mai repede. ti-ar ocupa timp pretios, timp pe care l-ai putea folosi pentru a-ti termina altarul din baie dedicat - enter random band/drug/author/club/whatever here -.
poti sa :
- ii ignori
- ii jignesti
- ii barfesti
- le distrugi viata intr-un cerc social sau in general
- le minti parintii ca beau/fumeaza/se drogheaza etc
- fii cat de mean vrei, basically
dar te rog asigura-te ca role model-u tau e prin apropiere, ca doar pentru el/ea faci totul. altfel iar e o pierdere de timp.

to keep up your little charade, niciodata sa nu vorbesti inaintea idolului, pentru ca risti sa ai nu numai o opinie proprie, dar chiar una diferita de a lui/ei.

trebuie sa gravitezi, at all times, in jurul persoanei cul. nu conteaza cine e prin preajma, nu conteaza ca vei fii considerat/a ridicol/a. idolul va aprecia.

pentru a avansa, trebuie sa te autoconvingi ca idolul este de fapt stalkeru tau. prin autosugestie vei reusi sa crezi ca de fapt el/ea te urmareste, te copiaza, te admira.

ultimul pas : te autodeclari the king of coolness. vei vedea mici former-you's around every corner. si ei, ca si tine, asteapta o sansa. sa ce? sa te inlocuiasca.



george costanza : "for i am costanza, LORD OF THE IDIOTS!"

9 comments:

altarul din baie is my idea all mine... plus the one dedicated to you still needs its final touches. *goes to the bathroom with a bag of thumbtacks, blutack, some sandwiches, a few ounces of glitter and a wide array of skulls and black ribbons*

look at me, i'm cool B-) ca tot veni vorba de stalkers..se pare ca 'our little friends' have changed their idols since they're so punk lately :| is punk in this season?

Si stii ce e cel mai KEWL?
Ca e plin liceul de ei.

*Nu-mi place cand critic oameni, dar ma simt bine intr-un fel. :))

This comment has been removed by the author.

...yes yes..but let us not forget that some lucky people have worthy apprentices(:->).dar care din pacate cannot afford to skip classes for their masters:P

maria : blacktack nu exista?

vichy : cannibal corpse is in :P (inside joke)

bee : cum sa nu te simti bine cand critici oameni? :))

e si puuuunk :\ that means i'm not cool god damn it

mimi o sa te rapesc de la scoala and i will MAKE you have fun

yeah...i like it the hard way:>

Post a Comment

Newer Post Older Post Home