Friday, February 09, 2007

"i cheated on you all year round, but here's this cute pink teddy bear"

trebuie sa scriu despre valentine's day? trebuie.

trebuie pentru ca ma enerveaza proportiile capatate de aceasta "sarbatoare". nu ma enerveaza pentru ca nu e romaneasca si pentru avem dragobetele. chiar deloc.

de valentine's day, tipa ii da cadou prietenului. tipul ii da cadou prietenei. de ce? pentru ca se iubesc? nununu. pentru ca e valentine's day si daca nu se conformeaza, they'll get dumped.

tot cu ocazia acestei...sarbatori...cuplurile isi planifica escapade romantice. pentru ca sunt stresati? pentru ca isi doresc sa petreaca timp impreuna, departe de problemele cotidiene? haha, wrong again. pentru ca e valentine's day.

ce ma mai streseaza pe mine de v's day? femeile. sincer. femeile care nu pot fi fericite singure, femeile dependente, femeile care nu sunt self-sufficient enough to appreciate their time alone. femeile care simt ca trebuie sa-si compatimeasca prietenele care nu si-au descoperit inca "jumatatea"," marea dragoste", "sufletul-pereche".
femeile care nu pot sa inteleaga ca eu pot sa ma simt bine si singura, ca imi ador independenta. femeile care cred ca pot fi fericite numai intr-o relatie.

daca un cuplu isi sarbatoreste iubirea doar pe 14 februarie, well then that couple is just a fake one. si cum sunt o fana infocata a analogiilor, try this on for size: va bucurati de viata doar de ziua voastra? va iubiti familia doar de craciun?

de ce trebuie sa existe aceasta zi? ca sa se simta "nevestele" si "gagicile" iubite?

nu am scris acest post pentru ca as fi bitter or lonely, nici pe departe. l-am scris din cinism, si asa ar trebui interpretat. l-am scris pentru ca femeile nu prea au inteles "chestia" cu emanciparea. i'm not against love, i'm against fake gestures.

vreau sa dau cadouri fara sa fiu intrebata "cu ce ocazie?". vreau sa fiu fericita fara sa ma uit in calendar to check if i'm allowed.P.S. : e foarte posibil ca unele cupluri sa se iubeasca intr-adevar si sa isi sarbatoreasca iubirea de valentine's day. it doesn't mean that i have to like the damn day.

1 comments:

sunt total de acord cu tine in privinta acestei teme. sarbatorile de azi,in mare, nu sunt nimic mai mult decat o chestie comerciala si de prost gust.

Post a Comment

Newer Post Older Post Home