Saturday, January 20, 2007

smile. the camera's right there.

da da da, un subiect foarte controversat este, evident, montarea camerelor de supraveghere in colegiul national george cosbuc.

oh me, oh my.

de aici de unde stau eu (sfera superioara) vad lucrurile asa :
vor fi mai putini oameni in curte la fumat (sa nu-i vada parintii ca fumeaza). vor fi mai putini oameni in antic (sa nu-i vada parintii cum ies din liceu).

situatia mea nu se schimba cu nimic. dar va fi interesant sa vedem cum vin parintii la scoala sa vorbeasca despre ingerasul lor, si mai ales sa vedem cum vor reactiona cand isi vor vedea odrasla engaged in foreplay pe hol.

ma deranjeaza, bineinteles, ideea de supraveghere pentru ca este o violare a intimitatii. ma deranjeaza aceasta investitie, cand banii respectivi ar putea fi folositi in scopuri mai inteligente.

din banii aia se pot acorda prime pentru profesori, ca sa vina naibii la scoala. din 7 ore, facem EVENTUAL 2 pe zi. cand chiulesc profesorii, e normal sa chiulim si noi. nu vii o luna la scoala, te trezesti sa apari intr-o zi fara sa anunti, te miri cand vezi clasa goala si faci scandal la directiune.

aaa and another bright side : asa o sa aflam in sfarsit ce fac profesorii cand intarzie la ore. ce fac ei in general in pauze. cine este profa de muzica. mi s-ar parea interesant sa confruntam imaginile video cu programul din condica. sa vedem la cate ore vin profesorii si la cate intarzie si cate ore le sunt platite.

so you see, children, cameras are useful. mai ales ca daca nu suportati sa nu fumati la scoala, poate vorbiti cu parintii si asa nu va mai ascundeti.

ha! surveillance promotes communication.

9 comments:

ne vedem vineri la 1.30 sa va explic de ce am ales sa fac asta asa. stop being so angry. stop believing ppl who give u bull si se folosesc (ce naspa soi de oameni!)de voi ca sa ma sape pe mine. check out http://www.cnsfsava.3xforum.ro/post/5/1/Ce_nu_va_place_la_scoala_/ sa vezi cum e la altii :)))

scuze, am uitat sa spun azi la cons ca o parte din lucrurile pe care le-ai spus aici sunt adevarate: poate ca ar trebui intr-adevar sa derulam casetele sa vedem la cate ore intarzie dnii prof, sa "confruntam cu orele din condica". deocamdata cand ii vedem cu ochii nostri ca au intarziat le scriem in condica cu rosu, si daca n-au venit deloc li se taie orele din salariu. cat despre fumat, parintii nu vin nici cand sunt lucruri importante de discutat, daramite ca sa se intereseze ce mai fac odraslele, deci sansele sa te vada mama pe ecran fumand sunt minime. oh, btw, profa de muzica a fost multe luni in concediu medical, pt ca a nascut prematur un bebelus care a murit dupa 1 luna. ea a fost inlocuita pe toata perioada de o dna nu prea tanara, si nici prea prietenoasa.

p.s. r u sure u really wanna know what mrs T does during break-times? :)))

omg you misunderstood, ma refeream la suplinitoarea profei de muzica, pe care nu am vazut-o pt k nu am fost eu la ore si voiam sa stiu cum arata k sa stiu cui sa-i dau referate

si nu sunt angrrrry, sunt mai mult ironica la adresa oamenilor angry. i usually get a kick out of these things

Video cameras are a breach of privacy si they are bad. Merem la scoala ca sa invatam (sa zicem) ca sa ne distram (sa speram) si mai ales ca sa ne dezvoltam. Nu o sa se uite nici dracu dupa copchii ca sa vada cand pleaca si cine si chiar daca, vb lu' jurassic park, life will find a way. Problema e ca nu e friggin corect sa se uite big brother pestre umarul meu tot timpul. God, trecem de la The OC la Prison Break sau ce?

azi i-a disparut unei domnisoare de la clasa a 10-a (sala 14)tel mobil (uitat, ce-i drept, in banca). am derulat caseta si i-am gasit pe cei doi tineri (foarte tineri, clasa a 6-a!). au fost singurii care au intrat in/iesit din sala goala, drept care domnisoara si-a recuperat mobilul, tinerii au recunoscut si maine se transfera la alta scoala. Hm. Poate nu e chiar BB, daca scopul e sa apere, nu sa tiranizeze?

:)):)):)) nu pot sa cred ca se transfera la alta scoala. maaaan their parents must be proud. cred ca pe avizele de exmaticulare ar trebui trecum numarul tipei de la supernanny.

*trecut (nu stiu sa-mi editez post-urile :|)

pot sa fiu a freak si sa citez parazitii.. 'jos cenzura' kus knows :)

Post a Comment

Newer Post Older Post Home