Wednesday, December 06, 2006

usor foamy-esc

stiu ca foamy avea un episod in care critica genuri de oameni. de ce sa fiu eu mai prejos de jonathan ian mathers ? deci.


ma enerveaza un tip de prietene. tipul bibelou (evident, cele mai multe bibelouri sunt urate). bibeloul nu spune nimic, eventual mesteca guma. noisily. este denumita "nevasta" lucru ce schiteaza viitorul ei dar si atitudinea prietenului fata de ea. este denumita "gagica". cuvantul asta si cuvantul "fata" (cu inflexiuni tipice vanzatoarelor de la tarabe) give me goosebumps. ew. bibeloul se uita cum prietenul ei se da la alte tipe (si avand in vedere caracterul mai sus mentionat al prietenului, nu suntem atat de naivi incat sa credem ca se va opri aici, la un flirt nevinovat).


exista si tipul de bibelou educat. bibeloul educat cade pe spate in fata rebelilor mioritici si cazut pe spate ramane (daca vrei sa dai o nota vulgara comentariului, suit yourself) nu mesteca guma daca nu ii da voie prietenul. practic, prietenul decide in locul bibeloului: unde vor merge, ce tigari va fuma, ce bere va bea, cati bani ii va da (doar nu o sa plateasca el pentru berea sau tigarile lui), etc. saracul bibelou educat.

ma enerveaza oamenii (nu neparat de peste 60 de ani) care cred ca au dreptul la un loc in autobuz, eventual la locul MEU. imi pare rau ca sunt obosita. sincer. si eu imi doresc sa pot sa stau in picioare fara sa ma clatin sau fara sa adorm (yes, just like horses).

ma enerveaza grupurile de manelisti cu telefoane cu manele. wtf, daca tot aveti bani de ghiuluri si lanturi, luati-va casti. desi asta ar diminua considerabil efectul scontat de ei.

ma enerveaza toti copiii emo care isi plang de mila. dude, daca ai calculator si internet, nu prea vad de ce ti-ai plange de mila, cand altii care nu au bani de mancare sau de medicamente nu isi fac blog pentru a se lamenta. you have no idea what "emo" really means. so drop the act. i'm not buying it.

atitudinea de "am scapat de acasa hai sa beau sa ma droghez" e iar daunatoare. in primul rand, asa apar miturile urbane de genul "iarba provoaca dependenta". in al doilea rand, multi parinti nu isi lasa copiii afara decat pana la o anumita ora, vazand ce depravati vin acasa la ore matinale. doamne fereste sa nu ajunga si odraslele lor la fel. din pacate, asta le cam anuleaza individualitatea, posibilitatea de a se confrunta cu situatii limita si de a lua decizii de unii singuri. "mommy, daddy, what do i do now?" va fi motto-ul unei intregi generatii.

ma enerveaza parintii care le impun copiilor anumite cariere sau facultati si reactioneaza cel putin negativ cand copiii nu sunt de acord cu viata prestabilita. daca voi v-ati ratat in viata, nu ii puneti pe copii sa va implineasca visurile. or sa ajunga mai rau decat voi, iar la batranete nu va veti mai putea baza decat pe pensie.

ma enerveaza trifan, dar nu am ce sa ii fac.

ma enerveaza mai multe lucruri, dar despre ele, intr-un episod viitor.

multumesc pentru atentie. dati-mi mai multa.

1 comments:

Keep grandmas off the street: Legalize Bingo!

Post a Comment

Newer Post Older Post Home