Saturday, October 14, 2006

b52 vs expirat

expiratul imi place atat de mult incat ma deprim daca nu merg cel putin o data pe saptamana, in special cu larisa. cat timp a fost in renovare, am fost oarecum nevoita sa merg in b52. care nu imi place. deloc.

in primul rand, bautura din b52 e mai scumpa decat cea din expirat. locul e mai prost organizat. noul "etaj" se va prabusi sigur in viitor, dar pana atunci vom mai primi in cap bauturi, pahare, sticle si tigari aprinse (de ce sa stingi tigara in scrumiera sau pe jos cand poti sa improvizezi un mic shooter cu capetele celor de jos...).

fiind mai jos decat nivelul marii fata de expirat, este mai cald. s-ar presupune ca managerii sau arhitectii sau whoever s-ar fi gandit la un sistem mai bun de aerisire. haha /:) sa nu mai vorbesc de bai, unde nu o data am dat cu capul de tavan si de tocul de sus al usii (stiu ca partial din prostia mea, dar da-o naibii, exista multi oameni de peste 1m 60)... (nu, nu am masurat exact).

muzica este cam la fel in ambele cluburi, desi in b52 shuffle-ul isi spune cuvantul si trece cam brusc de la jazz...y stuff la d'n'b. cele mai amuzante chestii sunt tentativele "dj-ului" de a mixa. imagineaza-ti o varianta mai lenta la "nu incerca asa ceva acasa" de la ocs, sau primele beat-uri de la "armada verbala" (suie) pe o melodie populara. sau variatiile bruste de bass si volum, pt creearea unor efecte totally mind-blowing.. /:)

dar diferenta cea mai mare se vede la bodyguarzi... the guardians of the gates of mordor a.k.a. b52 nu fac diferenta intre oameni beti si trezi, fete si baieti, vinovati si inocenti. mica mea experienta decurge asa : eram in b52 cu my friends si o tipa s-a dezechilibrat si a cazut, tragandu-ma peste ea. ea a cazut pe spate, eu m-am dat cu arcada de podea. am iesit afara. ea a iesit dupa mine si in fuga a daramat masa de la intrare unde erau berile bodyguarzilor si biletele (eu nu observasem faza). am vrut sa intru inapoi, cu unicul scop de a-mi lua geanta si de a pleca acasa, unde urma sa-mi pun gheata pe arcada, ca sa nu se umfle si sa se invineteasca. evident, the guardians of mordor s-au gandit ca sigur am un plan diabolic si nu m-au lasat. mi-au zis sa astept sa iasa cei cu care sunt (nu puteam sa sun in primul rand pt ca mobilul era in geanta si in b52 nu foarte multa lume are semnal). problema s-a rezolvat cand a venit un jandarm sa ma intrebe ce am si a trebuit sa intre cu mine in club ca sa-mi iau geanta si sa plec.

in expirat bodyguarzii sunt amuzanti. din cate am vazut eu, pana acum nu au lovit pe nimeni. probabil au realizat ca nu poti rationa cu un om care nu-si mai stie nici numele si ca un pumn nu il ajuta sa-si recapete claritatea mintii. foarte rar dau oameni afara, desi cateodata din motive gen "de ce ai adormit? du-te acasa!". dar sunt totusi mai draguti cu tine, consumatorul.

un aspect negativ al expiratului este preastimatul Sandu Balamuc, jandarmul ala batran, vesnic beat, care din motive numai de el stiute, nu suporta sa ne vada stand pe trotuar (cica nu am avea voie sa stam in fata cladirii importante de pe lipscani...ciudat e ca soldatii aia de acolo sau ce sunt nu ne zic nimic...)

azi, vineri 13, se redeshide expiratul. numar minutele pana cand o sa ies din casa. ma bucur ca nu mai trebuie sa merg in b52. dar ma ingrozeste ideea ca la un moment dat se va renova si b52-ul, si atunci expiratul va fi mai plin decat de obicei. acum imi pare rau ca i-am facut reclama.

5 comments:

good golly...i'm so sorry... :">

deeeci adevarat-adevarat graiesti. sa nu mai spun ca e plin leitli de coclendari in b. e ceva inimaginabil, bustiere albe, pantaloni albi cu talia in parul pubian...christ! eu cu ce-am gresit. a, da, stiu am pus piciorul in acel loc al pierzaniei. mai bine expiratul nostru cel de toate zilele cu toata limita lui de varsta.. om trece noi cumva de ea. [ma rog, la cei 1.60 si fata inocenta a mea, greu de crezut. but we shall try.]

nobody asked for my opinion but here it is: they both suck

...they work for me :)

Ne-au batut pe noi ieri pentru ca am spart un pahar (nu eu).
Erau si fete cu noi,pe ele doar le-au injurat... dar nici o problema,cei afectati si-au luat certigicat medico-legal si au depus plangere. Bodyguarzi...

Sinistru, n-am ce sa zic. De care din ele vorbesti?

Post a Comment

Newer Post Older Post Home